• Lorem ipsum

Little Urchin

Little Urchin begon op een dag toen een vader zijn dochter betrapte op zonnebrandcrème die naar chemicaliën rook, nadat ze naar de crèche was geweest. Omdat hij net genoeg wist over de potentieel schadelijke effecten van bepaalde chemicaliën in veel zonnebrandmiddelen om te weten dat hij niet wilde dat ze ze gebruikte, begon de vader een reis van zes maanden met alleen rijke etherische oliën en de krachtigste huidverzorgende ingrediënten van de natuur. Nadat hij de formule zo ver mogelijk had ontwikkeld, schakelde hij de hulp in van één van de toonaangevende formuleerders van Australië om het product te perfectioneren en de integriteit ervan te waarborgen.


Little Urchin is geboren uit die liefdevolle inspanning, maar dat is niet het einde van ons kleine verhaal. Little Urchin is ook een verhaal geïnspireerd door de natuur. Net als mensen zijn zee-egels gevoelig voor licht en chemicaliën. In feite zijn deze slimme kerels geëvolueerd om hun eigen natuurlijke zonnebrandcrème te creëren om hun jongen te beschermen tegen de harde stralen van de zon. Deze geweldige beestjes zitten vol heerlijke en verrassende voorbeelden van Moeder Natuur op haar best. Ik wed dat je niet wist dat het bekend is dat deze spichtige wezens meer dan 100 jaar leven zonder biologische tekenen van veroudering te vertonen.


Moeder Natuur mist niet veel - daarom staat ze centraal bij alles wat we doen.

Hier bij Little Urchin zijn onze natuurlijke huidverzorgingsproducten vrij van gifstoffen, veilig voor de planeet en met liefde gemaakt, zodat jij en je gezin de bescherming krijgen die je verdient. Koop onze Natural Sunscreen en Tinted Sunscreen.

Geen producten gevonden...