• Lorem ipsum
 

Events

Om up to date te blijven van de ontwikkelingen en ook te blijven inspireren, organiseren we events voor beautyprofessionals. Tijdens onze events verzorgen we onder meer clinics en workshops, waarin we nieuwe producten demonstreren.

Experts geven je inzicht in hun beautytechnieken en skills en je ontmoet er vakgenoten en natuurlijk ons team. Na onze events gaan bezoekers met een beautyboost weer huiswaarts.

In verband met het COVID-19 virus zijn tot nader order de fysieke MINK-events uitgesteld tot in ieder geval 1 september volgens de richtlijnen van het RIVM. Wij houden je up-to-date wanneer nieuwe mogelijkheden bekend zijn.

Download de Mink Academy Agenda

Trainingen

Voor beautyprofessionals is het een must om kennis en kunde van de nieuwste producten en behandelmethoden op peil te houden. Tijdens onze basis- en verdiepende (product)trainingen zoomen we in op de specifieke producten uit ons assortiment, de bijbehorende technieken en behandelmethoden.

Daarnaast passeren ook de laatste ins en outs van het natuurlijke beautyvak in relatie tot het product of de methode de revue. Niet alleen zeer leerzaam en nuttig, maar ook in een sfeervolle ambiance en prima verzorgd.

In verband met het COVID-19 virus zijn tot nader order de fysieke MINK-traingen uitgesteld tot in ieder geval 1 september volgens de richtlijnen van het RIVM. Wij houden je up-to-date wanneer nieuwe mogelijkheden bekend zijn.

Download de Mink Academy Agenda

Schrijf je in

Wil je deelnemen aan onze trainingen of events, vul dan onderstaand formulier in en je hoort snel meer van ons