• Lorem ipsum

PHYTO5 richt zich op herstel van energetisch evenwicht (Yin en Yang) in het lichaam volgens de 5 elementenleer van de Traditionele Chinese Geneeskunde: Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water. Een concept dat veel verder gaat dan wellness en natuurlijke huidverzorging.

Lees meer op Phyto5

Mineralogie is een collectie minerale make-up en foundation zonder siliconen, parabenen, talk, parfum en kleurstoffen. Een stijlvolle uitstraling en een goed verzorgde huid dankzij mineralen van farmaceutische kwaliteit, waarbij je duurzaamheid terugziet in het Ecofriendly beleid. 

Lees meer over Mineralogie

Phytocure biedt kwalitatieve natuurlijke voedingssupplementen op natuurlijke basis en zorgt voor een optimale balans. Phytocure-formules ondersteunen aan de normale voeding en helpen je klanten om zich goed te voelen. Ze verhelpen en voorkomen lichamelijke ongemakken en helpen om gewicht te beheersen.

Hét selfcare merk van Nederland biedt producten (kristallen, essentiële oliën en meer) om compleet in je kracht te komen. Het geloof in de kracht van kristallen, in de kracht van geur, maar vooral in de kracht die in jou zit. 

De VEGAN huidverzorgingsproducten van Naobay (uit Valencia) bestaan uitsluitend uit 100% pure, zuivere, natuurlijke en biologische ingrediënten. 

Lees meer over Naobay

Eco by Sonya zijn 100% natuurlijke selftanningsproducten uit Australië. Eco Tan van Eco by Sonya schreef geschiedenis als eerste biologisch gecertificeerde self-tanning product. De producten zijn 100% Natuurlijk, Vegan en dierproefvrij.

De intieme delen bij een vrouw zijn het meest gevoelige deel van haar lichaam en absorberen bijna alles wat wordt opgebracht. Dan wil je producten gebruiken die verzorgend werken en geen irritaties veroorzaken. De organische producten zijn 100% natuurlijk en 100% vegan.

P'URE-producten worden vooral gebruikt om verschillende huidaandoeningen te bestrijden. De producten bevatten ultra-voedende natuurlijke ingrediënten zoals Shea Butter, Macadamia-olie, Jojoba-olie en amandelolie. 

De FAJU high-performance skincare-collectie is ontworpen om de huid te ondersteunen om zichzelf te verbeteren en te helen. FAJU levert resultaten door botanische extracten, afkomstig uit West-Afrika, te mengen met behulp van geavanceerde moleculaire technologieën. Gewoon heel veel wetenschap én liefde.

MINKrotterdam combineert de beste natuurlijke ingrediënten en een down to earth mentaliteit. Daaruit ontstaat topkwaliteit natuurlijke cosmetica voor een redelijke prijs. Luxe zit volgens MINKrotterdam in hard werken en erin stoppen wat we ècht nodig vinden: gewoon goed spul en dichtbij huis geproduceerd.

Squalan is het resultaat van een lange zoektocht en werkt verzachtend, kalmerend en herstellend voor de huid. Het merk staat voor eerlijke en natuurlijke ingrediënten, die allen de functie van je huid versterken en ondersteunen. Squalan is het antwoord voor iedereen die op zoek is naar een veilige, betrouwbare en 100% natuurlijke huidverzorging.

RIES Herbal Tea is goed voor het lichaam en de geest. De Chinese thee wordt met de hand geplukt en heeft een sterke medicinale werking. De thee is fairtrade, biologisch, looizuurarm en theïne-arm; wel zo prettig voor de maag. Bovendien werkt RIES Herbal Tea vitaliserend en ontgiftend en - niet onbelangrijk - heeft ‘t een heerlijke afdronk.

Bellabaci massage is een gemoderniseerde en vereenvoudigde versie van de oude Chinese cupping therapie. Deze massage wordt gedaan met Bellabaci siliconen vacuüm cups. Door de cups in een bepaalde volgorde te verplaatsen hebben wij een nieuwe succesvolle behandeling ontwikkeld. Hoewel het een nieuwe behandeling is, heeft deze een geweldige ontspannende en helende werking.