• Lorem ipsum

Zorg groen voor je klanten

Werkzame stoffen uit de natuur beïnvloeden de gezondheid. Hoe natuurlijker de cosmetica is die je gebruikt, hoe beter het is voor je klanten. Laat daarom de natuur zoveel mogelijk haar gang gaan en haar werk doen. Ga voor groen.

Onze filosofie

Groen is geen kleur maar een levensstijl. In steeds meer beautybedrijven en schoonheidssalons zie je deze ‘way of life’ terug. Het gebruik en de verkoop van natuurlijke cosmetica sluit daar naadloos op aan.

De wereld vergroent. Consumenten, jouw klanten, verwachten (steeds vaker) dat je ‘groen’ bezig bent. Met natuurlijke of biologische cosmetica in je assortiment blijf je aan zet. Groen is namelijk geen hype die overwaait, het is de nieuwe norm. Het gebruik van natuurlijke cosmetica van MinkBC is dé manier om alle twijfels over kwaliteit, duurzaamheid en gezondheid bij je klanten weg te nemen.

Natuurlijke- en biologische cosmetica

Veel van je klanten willen gezond en mooi ouder worden. Zij zoeken natuurlijke en biologische huidverzorging die bij hen past en waarbij ze zich goed voelen. Natuurlijke cosmetica zijn zuivere, eerlijke en veilige producten die volledig gebruik maken van de kracht van de natuur. Hieronder vallen natuurlijke verzorgingsproducten, natuurlijke minerale make-up en natuurlijke voedingssupplementen. Natuurlijke cosmetica in jouw beautysalon of -instituut versterken de boodschap dat je staat voor groene en veilige producten die beter zijn voor de gezondheid. Jij bent de gekwalificeerde schoonheidsspecialist of huidtherapeut, waar mensen op natuurlijke wijze de beste versie van zichzelf worden.

Lees meer