• Lorem ipsum

Als jij achter onze filosofie staat en in onze producten gelooft, willen we niets liever dan dat je bij de Family komt. Dat is geen sektarisch gebeuren ofzo, maar wel een manier om ‘Let’s wake up in a Green World’ kracht bij te zetten. Als Mink Family Member ben je automatisch ook een stukje van die droom. Samen creëren we een win-win.

 

Als Mink Family Member profiteer je allereerst van prijs- en inkoopvoordeel:

  • Interessante marges op inkoop van onze producten
  • Inkoopkorting bij grotere aantallen
  • Seizoensaanbiedingen

Daarnaast heb je als Mink Family Member exclusief toegang tot onze kennis en expertise speciaal gericht op beautyprofessionals. Deze delen we met je via:

Mink Academy: trainingen en events

Regelmatig organiseren we trainingen en events voor beautyprofessionals over onze producten, de toepassingen ervan en behandelmethodieken. Ook voor niet-klanten is het mogelijk om (een selectie van) deze trainingen en events bij te wonen. Ga naar de Mink Academy.

Green room: besloten online databank

Met je persoonlijke Mink-inlog heb je niet alleen toegang tot het bestelgedeelte op onze site, maar ook tot onze beauty- en lifestyle-kennisbank: de Green Room. Hier vind je alles wat je specifiek wilt weten en leren over onze producten, ons merk, natuurlijke cosmetica en kun je beelden en informatie downloaden voor je marketing.

Besloten groepen op Facebook met depositaires

In besloten Facebook-groepen met depositaires vindt interactie plaats tussen de beautycollega’s van de Mink Family. Je profiteert hier van onderlinge kennisdeling, tips, tricks en acties van onze merken.

Persoonlijke VIP-businesscoaching van Sandra

Heb je ideeën om jouw salon of instituut en kun je hulp gebruiken? Wil je weten hoe je van jouw klanten fans kunt maken? Of loopt het aantal klanten in je salon terug? Voor beautyprofessionals die snel resultaat willen, is het mogelijk om één-op-één gecoacht te worden door Sandra Mink, founder en believer van ons bedrijf. Sandra heeft meer dan dertig jaar ervaring in de business en begeleidt je naar (meer) persoonlijk succes.

 

Join the family

Met de kennis van nu is het voor je klanten mogelijk om er jonger uit te zien en zich goed te voelen zonder schade aan de huid en lichaam aan te brengen. Wil je ook bij de Mink-familie aanhaken?

Laat het ons weten