• Lorem ipsum

Hoe kan ik betalen?
Je kunt bij ons veilig betalen via de volgende betaalmethoden:
• Door zelf het factuurbedrag over te maken.
• Via automatische incasso
• Via iDeal of Bancontact

Factuur
In je bestelling voegen wij de leverbon bij van je bestelde producten. De factuur wordt per mail naar je verstuurd en is dan tevens ook digitaal opgeslagen in je online account op onze site. Zo kan je altijd ook even terug kijken als je hem bijvoorbeeld kwijt bent.

Hoe betaal ik een openstaande factuur
Je kan een openstaande factuur makkelijk betalen door het bedrag zelf over te maken op onze IBAN:
NL53 RABO 0166395617 (BIC: RABONL2U), met als omschrijving het factuurnummer. Als je gekozen hebt voor automatische incasso en daarvoor ook een machtiging hebt afgegeven, dan wordt het factuurbedrag automatisch binnen 7 dagen door onze bank geïncasseerd.


Terugbetalen

Krijg ik ook een creditfactuur?
Als je producten retourneert of als je recht hebt op garantie terugbetaling dan ontvang je van ons een creditfactuur. Deze zenden wij via de mail maar deze wordt dan ook automatisch in je online account geplaatst. Binnen 5 werkdagen wordt het creditbedrag door MinkBC weer op je IBAN teruggeboekt.


Betalingsherinnering en incasso

Betalingsherinnering
Als we geen betaling hebben mogen ontvangen, krijg je van ons automatisch na 7 dagen een betalingsherinnering per email.
Een tweede betalingsherinnering volgt een week later en een laatste herinnering weer een week later.
We gaan er natuurlijk vanuit dat het zover niet komt.

Ondertussen al betaald?
Als je betaling en onze herinnering elkaar hebben gekruist dan hoef je niet meer te betalen. De verwerking vindt dan ondertussen plaats en wordt de betaling afgerond in onze administratie.

Wat gebeurt er als je niet betaalt?
Als we je betaling na 3 betalingsherinneringen niet hebben ontvangen wordt de vordering door ons uit handen gegeven aan het incassobureau Betalis. Vanaf dat moment hebben wij geen zicht meer op je betaling.
Mocht je dan vragen hebben over de openstaande vordering of de wijze van betalen, dan kan je contact opnemen met het incassobureau. Zij helpen je graag verder.

Betalis incasso
Kapelstraat 1
4841 GE Prinsenbeek
[email protected]

Vermeld dan je dossier referentienummer en het factuurnummer van Mink Beauty Concepts BV.