• Lorem ipsum

Groen is geen kleur maar een levensstijl. Vind jij dat ook? Dan past het gebruik van natuurlijke cosmetica in jouw salon of instituut daar goed bij. Natuurlijke cosmetica zijn zuivere en vooral veilige producten, die gebruik maken van de kracht van de natuur.

Wat houdt ‘zuiver’ in?

Met zuiver bedoelen we: rechtstreeks uit de natuur. Niet voor niets wordt de natuur sinds mensenheugenis gebruikt om mooier te worden en ons beter te voelen: Cleopatra baadde in ezelinnenmelk en de Oude Grieken kleurden hun lippen met bessensap. Natuurlijke cosmetica bevat geen chemische en agressieve toevoegingen. Of, zoals wij het zeggen: er zit geen onnodige troep in.

Natuurlijke cosmetica zijn beter voor je gezondheid

Voor persoonlijk advies en een optimaal resultaat bezoeken mensen een gekwalificeerde schoonheidsspecialist of huidtherapeut. In dit geval: jou. Onze natuurlijke cosmeticamerken zijn effectief door de heilzame werking van natuurlijke werkstoffen, vitaminen en mineralen. En omdat het werkt, zitten mensen lekkerder in hun vel.

Beauty combineren met duurzaamheid en gezondheid

Het is geen luxe, maar een must om zuinig te zijn op het grootste orgaan van het lichaam. Wat je op de huid aanbrengt, gaat er namelijk ook doorheen. Een groot deel van de grondstoffen in cosmetica belandt uiteindelijk in de bloedbaan. Vandaar dat wij liever voor groen en gezonder gaan.

Mink Family Member worden?

Spreekt ons assortiment en onze filosofie je aan? Het is nog maar het topje van de ijsberg. Veel beautyprofessionals zijn al Family Member en ervaren de voordelen ervan. Meer weten? Join the family.