• Lorem ipsum

Sparen loont!

Ergens voor sparen geeft voldoening en inzicht. Daarom lanceert Mink een Loyalty programma waarbij je kunt sparen voor extra’s.

Wanneer je via de professional webshop bestelt, ontvang je voortaan bij elke euro een punt.
Hiermee spaar je 2% van je orderbedrag in de vorm van een saldo, die je eventueel bij een volgende bestelling weer in kunt leveren voor korting op je orderbedrag. Het gespaarde bedrag kun je weer inleveren door bijvoorbeeld samples of marketingmateriaal te bestellen of het gespaarde bedrag in mindering te brengen op de verzendkosten. De keuze is aan jou:-)
Ook mag je je punten van meerdere orders eerst opsparen om deze als een groter bedrag op een later moment in te leveren.

Hoe werkt het?

Klik op de pop-up knop LOYALTY links onderin je beeld, hier zie je hoeveel punten je gespaard hebt.
Wil je je punten inwisselen, klik dan door op saldo inruilen. Je krijgt dan een kortingscode die je in de winkelwagen kunt invullen bij het kortingscode veld.

Vanaf nu geven we je dus niet meer niet standaard 2% van je orderbedrag aan samples bij je bestelling maar kun je deze nu lekker zelf uitkiezen en aan je bestelling toevoegen. Samples kun je vinden bij Verzorgingsproducten → Overig →Samples.

Even belangrijk: Je Loyalty punten worden pas beschikbaar op het moment dat een order ook is betaald.

Makkelijk en duidelijk én je kunt zelf bepalen wat je met je korting wilt doen.
Fijn toch?

Liefs,
Het Mink Team